Kijkcijfers van donderdag 5 juli

De TV van gisteren: Ik vertrek en Jinek scoren

6 juli 2018 07:59 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Er was donderdagavond weer een aflevering van Ik vertrek te zien en dat zorgde uiteraard weer voor de nodige hilariteit. 
Al is het alleen maar omdat Bouwe en Tessa gestart zijn met het faciliteren van naaktrecreatie in Frankrijk. In totaal stemden net iets meer dan een miljoen mensen af op de aflevering van Ik vertrek. Daarmee was het na het Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de avond. Op Twitter ging het met name over het naaktgedeelte van de aflevering.

Jinek

Eva Jinek deed het op de donderdagavond ook goed met haar talkshow. Met een derde plek in de kijkcijfer top 25 en 852.000 kijkers wist ze het publiek weer aan zich te binden. Te gast was onder meer de speechschrijver van Barack Obama. Hij vertelde over zijn tijd met de voormalig president van de Verenigde Staten. Daarnaast praatten ze aan tafel over (seks)robots. 

VI Oranje blijft thuis

De talkshow van RTL 4, VI Oranje blijft thuis, scoorde donderdagavond 508.000 kijkers. Te gast waren onder meer Giel Beelen en wielrenner Stef Clement. Er werd uitgebreid vooruitgeblikt op de Tour de France, die zaterdag begint. Ook Suzanne Schulting was te gast.

Meer over