De TV van gisteren: Ik Vertrek wederom primetime-winnaar

Ik vertrek trok donderdag 1,66 miljoen kijkers die zagen hoe de twee studievriendinnen Floor en Gerrieke naar Tjechië gingen om daar een camping te beginnen. Alleen het gegrinnik van de dames werkte veel kijkers nogal op de zenuwen.

De twee vrouwen verbaasden vriend en vijand toen ze hun spullen pakten en richting het Oostblok vertrokken. Ze gingen naar Bukovina u Čisté waar ze voor 1100 euro per maand een vervallen arbeiderscamping overnamen. Tenminste...

Eindelijk aangekomen ging het -tegen alle verwachtingen in- best aardig met Floor en Gerrieke. Er was wel iets waar de Ik vertrek-kijkers zich danig aan ergerden.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson ging ook best lekker met 1 miljoen kijkers. Daarin zagen de kijkers dat de vorige week weggestemde boerin Bertie helemaal niet naar huis ging maar naar 'afvallers-eiland'. En daar ging het primadeluxe met de voormalig Boer zoekt vrouw-deelneemster.

Ja, ik wil... een taart

Ja, ik wil... een taart deed het met 616.000 kijkers een stuk beter dan vorige week toen de taartenbakwedstrijd met John Williams als presentator slechts 476.000 kijkers trok. Maar we kunnen wel gevoeglijk concluderen dat het RTL 4-programma geen succes is. En dat is nog niet eens het allerergste.

 

Reageren