Kijkcijfers zondag 19 april 2020

De TV van gisteren: Indrukwekkende uitzending Op1 trekt 1,2 miljoen kijkers

Op1 met Jeroen Pauw en Fidan Ekiz kwam zondagavond uit Uden, het epicentrum van de coronacrisis en de uitzending maakte veel indruk op de kijkers. 
Jeroen en Fidan hadden in Op1 de o.a. de directeur van het plaatselijke ziekenhuis, de burgemeester en ex-coronapatiënten aan tafel. Zij maakten duidelijk hoe erg het eraan toe ging in het Brabantse dorp. 

Presentatrice Fidan Ekiz wist tijdens de aankondiging meteen wat haar plek was. 

Zondag met Lubach

Het best bekeken programma van de avond was natuurlijk Boer zoekt vrouw met 3,6 miljoen. Daarin hielden plots allerlei logées het voor gezien op boerderijen zodat de meeste boeren niets meer te kiezen hebben. De laatste Zondag met Lubach van dit seizoen trok 1,9 miljoen kijkers. Lubach had het vooral voorzien op de Chinezen die nu mooi weer spelen terwijl zij de veroorzakers zijn van het coronavirus. 

Draadstaal

RTL 4 scoorde met Weet ik veel (883.000) en een registratie van de theatershow van Tineke Schouten (827.000). Mr. Frank Visser doet uitspraak had de beste papieren voor SBS6 met 642.000 kijkers. Draadstaal met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven keerde terug op NPO 3 en trok 730.000 kijkers. Niet iedereen was enthousiast over de terugkeer van Draadstaal maar de mannen maakten toch ook heel wat mensen blij. 

Meer over: