De TV van gisteren: Ja, ik wil... een taart is misbaksel

9 september 2016 08:38 | kijkcijfers | Door Televizier

© william rutten

Ja ik wil een taart moest het RTL 4-antwoord worden op Heel Holland bakt, maar het kijkerspubliek zegt voorlopig 'nee' tegen de bruidstaartenshow met John Williams.

Slechts 508.000 kijkers zetten hun televisie op RTL 4 voor de eerste aflevering van Ja, ik wil... een taart en dat is bijzonder weinig voor een RTL 4-show op primetime. De taartenshow stak simpel in elkaar met drie teams van twee personen die een taart bakten voor een bruidspaar. Het bruidspaar mocht daarna de mooiste van de drie kiezen.

Ja dus. Op de een of andere manier vergaten veel mensen hun tv in te schakelen op RTL 4.

Lees ook:
Interview met John Williams over Ja, ik wil... Een taart! - "Het zijn allemaal hobbyisten, maar als je ziet wat zij allemaal maken… waanzinnig!"

Ik vertrek

Van weinig kijkers heeft Ik vertrek nooit last. 1,6 miljoen mensen keken naar een nieuwe aflevering van de emigratieshow. Deze keer begonnen Siem (39) en Myke (30) een chambres d’hôtes in de Franse Alpen. Het ging best goed met het stel, maar de kijkers kregen al snel moordneigingen van de stem van Myke.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson op RTL 5 ging van start voor een prima 1,3 miljoen kijkers. Het eerste dat die mensen opviel was het gebrek aan BN'ers in deze editie van Expeditie Robinson.

Behalve Dave Roelvink, want die herken je uit duizenden.

Bekijk video: 
Boerin Bertie Steur vertelt over haar voorbereiding op Expeditie Robinson 2016

Lees meer: 
Verslag van de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2016: Alle kandidaten hebbben nu al een geheim

Meer over