Kijkcijfers donderdag 10 augustus

De tv van gisteren: Jeroen Pauw eerlijk over drugsgebruik in De Oranjezomer

11 augustus 2023 09:18 | kijkcijfers | Door Susanne Jansen

© SBS6

In De Oranjezomer ging het gisteravond over drugsgebruik en Jeroen Pauw kan een heel lijstje afstrepen met alles wat hij ooit heeft gebruikt. Maar niet iedereen kan zijn eerlijkheid waarderen. 

Kijkers vinden het jammer dat drugsgebruik hierdoor genormaliseerd wordt. 

De Oranjezomer

Het kijkcijfersucces van De Oranjezomer blijft zich doorzetten: 904.000 kijkers zagen hoe Hélène Hendriks gisteravond onder andere het drugsgebruik van Jeroen Pauw besprak. Dit gebeurde al in het begin van de aflevering: XTC, spacecake, coke, ketamine, MDMA, wiet, hasj, speed en paddestoelen: Jeroen kan het allemaal afvinken. Op Twitter verbazen mensen zich over het gemak waarmee dit onderwerp besproken werd. 

De Slimste Mens 

Ruim 1,7 miljoen kijkers zagen gisteravond in De Slimste Mens de finale tussen Jörgen Tjon a Fong en Nandi van Beurden. Het verschil in punten was vrij groot, maar dat hoeft niet altijd iets te betekenen. Eén van de laatste vragen die Philip Freriks stelde ging over Blondie. Hij was op zoek naar informatie over de band, maar Nandi dacht dat het over de hond van Hitler ging. Dat kostte haar veel seconden en ze wist dit niet meer in te halen. 

B&B Vol Liefde

Na de kus van Debbie & Paul in de aflevering van woensdagavond, was de aflevering van gisteravond van B&B Vol Liefde wat minder spannend. Toch zaten er weer 992.000 kijkers klaar voor een nieuwe aflevering, al missen ze de actie toch wel een beetje.

 

Meer over