Kijkcijfers van dinsdag 5 juni 2018

De TV van gisteren: Jinek stijgt door

Dat Jinek toch echt de populairste talkshowhost van de Nederlandse televisie is, bewees de blondine door op dag 2 na haar terugkeer te stijgen naar 794.000 kijkers.
Dat getal haalt collega Pauw zelden en ook Margriet van der Linden en Humberto Tan halen dat bij lange na niet. Maandag keerde Jinek terug met 694.000 kijkers. En dat vindt ook Maxim Hartman.

In Jinek waren makers van de nieuwe serie Baantjer te gast. Ook oud-Baantjer acteur Victor Reinier was van de partij. Tot ergenis van veel kijkers, praatte hij overal over mee.

De rijdende rechter, wordt vervolgd

In de Rijdende dechter, wordt vervolgd (855.000) ging Jetske van der Elzen op bezoek bij twee oudere dames. Mevrouw Boekkooi wilde een achteruitkijkcamera op haar scootmobiel. Ondanks dat de rechter haar geen gelijk had gegeven kreeg ze er toch eentje. Maar daar was mevrouw Boekkooi nog steeds niet gelukkig mee.

Mevrouw Halmans hoorde een brom in huis die haar leven tot een hel maakte. Na het bezoek aan de rechter werd de schoorsteen volgestort met zand en de cv akoestisch gemonteerd, maar het mocht niet baten. Dat was nogal zielig, maar gelukkig hield mevrouw de moed er een beetje in.

RTL Late Night

Op RTL 4 ging het niet zo denderend met De reis van je leven (556.000 kijkers) en SBS 6 ging maar matig met Steenrijk, straatarm (494.000), maar dat kwam vast omdat het om een herhaling ging. Humberto Tan nam deze dinsdag afscheid voor 669.000 mensen. En dezer laatste dagen zijn de complimenten niet van de lucht.

Meer over:

Reageren