De TV van gisteren: Johnny de Mol en Gordon presteren ondermaats

Het gaat niet zo lekker met RTL 4. Zondag was een drama en ook de maandagavond hield niet over. Family Island van Johnny de Mol leverde kijkers in en Nooit meer naar huis van Gordon begon niet best.

Vorig week trok Johnny de Mol nog 900.000 kijkers met zijn probleemgezinnen op een tropisch eiland, deze week was dat aantal gezakt naar 697.000. De meningen van de mensen thuis over de gezinnen zijn nogal verdeeld. Is het nou allemaal de schuld van de ouders of van de kinderen?

De ouders en kinderen van Family island zitten met z'n allen op een wonderschoon eiland  en dat roept natuurlijk vragen op.

Nooit meer naar huis

Gordon was terug met Nooit meer naar huis, alleen de kijkers konden het programma nog niet zo goed vinden. Slechts 600.000 mensen zagen hoe Gordon naar een Grieks eiland ging met een vrouw die niet lang meer te leven had. En dat werd huilen geblazen.

Universiteitsstrijd

Harm Edens maakte op NPO 2 zijn debuut met Universiteitsstrijd, waarin acht Nederlandse universiteiten strijden om een geldprijs, een bokaal en de eer om de beste universiteit van Nederland te zijn. De nieuwe quiz haalde nog niet bepaald het kijkcijferniveau van die andere NPO 2-quiz, De slimste mens. Slechts 226.000 mensen zagen de eerste aflevering. Het decor van Universiteitsstrijd was behoorlijk paars/blauw.

Reageren