De TV van gisteren: Katja trekt net geen miljoen kijkers met Memories

13 februari 2018 08:48 | kijkcijfers | Door Televizier

© Eric van den Elsen

Voor Katja Schuurman was het een spannende avond. Ze presenteerde voor de eerste keer Memories en trok daarmee net geen 1 miljoen kijkers.

Katja is de opvolgster van Anita Witzier die het programma Memories jarenlang presenteerde. In de eerste aflevering ging Katja met twee Nederlandse dames om daar hun oude Italiaanse vakantieliefdes nog eens te ontmoeten. Dat riep gemengde gevoelens op bij de kijkers.

Ireen Wüst

Het Journaal van 8 uur trok maandag de meeste kijkers (2,5 miljoen) gevolgd door de gouden Ireen Wüst die de 1500 meter pakte na een hele spannende wedstrijd. Waarschijnlijk keken hele kantoren gezamelijk naar de schaatsende dames die 's middags aan de bak moesten. In totaal werd Ireen op de Olympische Spelen 2,1 miljoen keer bekeken.

Radar

Op SBS 6 deed Frank Visser het goed met Hoe is het nu met?, Helemaal het einde op RTL 4 kwam tot 815.000 en de serie The good doctor trok 758.000 kijkers. Eva Jinek haalde net geen miljoen kijkers met Jinek en Radar deed het weer fantastisch met 1,5 miljoen. Daarin ging het o.a. over alle spulletjes die je bij de drogist kunt kopen om van je griep af te komen. Maar die werken dus niet.

Meer over