Kijkcijfers maandag 10 september 2018

De TV van gisteren: Kijkcijferdieptepunt voor RTL Late Night met Twan Huys

11 september 2018 08:26 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Het gaat niet goed met de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys. Naar de eerste aflevering van week 2 keken 396.000 mensen. Het laagste aantal tot nu toe.
Daarmee eindigde Twan op de laatste plek in de Kijkcijfers top 25. In deze aflevering van RTL Late night ging het (net als in iedere andere talkshow) weer over Lili en Howick, de kinderen uit Armenië die toch mogen blijven. Andere gasten waren Jack van Gelder en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof.

Opvallend is dat, van alle talkshows, M het het beste deed met 740.000 kijkers. In het begin werd Margriet van der Linde verguist, maar ze heeft nu toch een flink aantal vaste kijkers aan zich weten te binden. Pauw trok maandag 724.000 kijkers.

Radar

Spoorloos en Radar trokken de meeste kijkers met respectievelijk 1,6 en 1,3 miljoen kijkers. In Radar ging het o.a. over de kwalijke gevolgen van wimperserum. Door Radar wordt de wimperserum uit het assortiment van het Kruidvat gehaald en daar zijn veel kijkers helemaal niet zo blij mee.

Ollolai

Op RTL 4 is het maandagavond 'Nederlanders in het buitenland-avond'. Helemaal het einde trok een magere 625.000 kijkers en ook Het Italiaanse dorp Ollolai brak geen potten met 601.000. Toch blijft het programma razend populair onder de liefhebbers.

Meer over