Kijkcijfers dinsdag 20 september 2023

De TV van gisteren: Kijkcijferknaller We ZIjn er Bijna tot verdriet van kijkers afgelopen

20 september 2023 08:53 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© MAX
Het leek alsof Martine van Os en de vakantiegangers van We Zijn er Bijna pas gisteren begonnen aan hun reis door Corsica en Sardinië, maar helaas is het mooie avontuur alweer voorbij. Tot verdriet van de vele kijkers.

De laatste aflevering werd wel minder bekeken dan de voorgaande weken. Door concurrentie van het Champions League-voetbal van Feijenoord (1,4 miljoen kijkers) en Vandaag Inside (922.000 kijkers) zagen dinsdagavond 914.000 mensen hoe Hans de grote ster was tijdens het traditionele jeu de boulen. En er werd natuurlijk ook een potje gezongen.

Prinsjesdag

Laten we wel wezen, veel mensen kijken niet voor de inhoud naar Prinsjesdag maar voor de jurken en de hoedjes. En prinses Alexia, die dit jaar voor het eerst van de partij was, werd het middelpunt van alle aandacht. 

Het aantal mensen dat keek, was -ondanks de aanwezigheid van Alexia- een stuk minder dan vorig jaar. Toen zaten er een dikke 1,1 miljoen mensen voor de televisie, dat waren er dit jaar 796.000 Maar dat lag zeker niet aan de inzet van Alexia of grote zus Amalia. 

Sigrid Kaag heeft een mooie Rolex

In de talkshow Humberto schoof demissionair minister van financiën Sigrid Kaag aan die complimenten kreeg vanwege haar knappe Rolex. En iedereen houdt van Frans Bauer, met of zonder duur horloge. Hij was aanwezig om te praten over laaggeletterdheid en André Hazes. 

Meer over