Kijkcijfers maandag 4 september 2023

De TV van gisteren: kijkers blij met terugkeer De Avondshow

5 september 2023 09:20 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Screenshot NLZIET

Met onder andere de verkiezingen van 22 november 2023 in zicht is er weer genoeg te bespreken in de actualiteitenprogramma's. Zo ook in De Avondshow waar Arjen Lubach maandagavond op NPO 1 een splinternieuw seizoen van aftrapte. 

Volgens media-expert Tina Nijkamp keken er zo'n 800.000 mensen naar de satirische nieuwsshow en die waren maar wat blij met de terugkeer. 

De Slimste Mens

Op NPO 1 ging daarnaast de finaleweek van De Slimste Mens van start met - volgens Tina Nijkamp - ruim 1,6 miljoen kijkers.

In deze eerste finale-aflevering namen Duco Bauwens, Renée Kapitein en Dwight van de Vijver het tegen elkaar op. De fans van de populaire quiz ergerden zich nog steeds aan de zithouding en manier van spelen van Renée. 

Chateau Meiland

Volgens Tina Nijkamp scoorden De Meilandjes op SBS6 889.000 kijkers. Er lijkt dus nog lang geen sprake te zijn van de door Martien ontkende Meiland-moeheid

In de aflevering van maandagavond was te zien hoe hun pension Code Rosé te maken kreeg met vandalisme en hoe de familie wederom in de clinch lag met de gemeente. 

Meer over