Kijkcijfers woensdag 10 januari 2024

De TV van gisteren: Hélène Hendriks noteert kijkcijferrecord met De Oranjewinter

11 januari 2024 08:48 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© SBS

Hélène Hendriks zal lekker wakker worden vandaag, want de kijkcijferkoningin heeft na gisteravond met De Oranjewinter een record te pakken.

Ruim een miljoen kijkers stemden af naar de talkshow woensdagavond.

De Oranjewinter

Veel kijkers zullen vast teleurgesteld zijn dat Hélène Hendriks haar laatste dagen in gaat met De Oranjewinter. Voor dit seizoen dan, want een vervolg gaat er zeker komen na dit succes. Rutger Castricum en Gerard Joling stonden de presentatrice bij als sidekick en dat staat altijd garant voor hilarische moment. Op X (voorheen Twitter) wordt zelfs gezegd dat dit de leukste uitzending was dit seizoen.

DNA Onbekend

Voor Marlijn Weerdenburg is het ook een spannende ochtend, want zij ging van start met een nieuw seizoen DNA Onbekend. Het vorige seizoen ging niet heel succesvol van start, maar nu kan Marlijn terugkijken op een best prima avond. De eerste aflevering trok 768.000 kijkers. Alhoewel, met een instroom van de 1,8 miljoen kijkers voor De Slimste Mens valt het weer iets tegen.

Winter Vol Liefde

Een Huis Vol weet dagelijks nog steeds ruim miljoen kijkers te trekken en op SBS6 was Steenrijk, Straatarm goed voor 491.000 kijkers. In Winter Vol Liefde, dat door ruim een miljoen kijkers werd bekeken, maakte Saul eindelijk een beslissing. Kiest hij toch voor Amy Rose of voor zijn ex Raffaëla. Na lang gestamel tijdens het ontbijt gooit hij het hoge woord eruit en neemt hij Amy Rose mee naar Italië, maar dat ging niet makkelijk.

De kijkcijfers uit dit artikel komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over