Kijkcijfers maandag 22 augustus 2022

De TV van gisteren: De Slimste Mens ook in de finaleweek heer en meester

23 augustus 2022 09:32 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV

Gisteren begon De Slimste Mens aan de finaleweek. Ferdi Stofmeel, Natasja Gibbs en Erik van Muiswinkel namen het als eerste tegen elkaar op. Deze strijd was goed voor 1,7 miljoen kijkers, waardoor het populaire NPO 2-programma op de eerste plek in de kijkcijfer top 25 belandde. 

Natasja moest het spel uiteindelijk verlaten en dat vonden de kijkers erg jammer. Die gaan haar vrolijkheid de rest van de week missen.

Ik Weet Er Alles Van! Junior

Welk programma ook aan de finaleweek begon was Ik Weet Er Alles Van! op RTL 4, dat het seizoen afsluit met een junior editie. Er keken 870.000 mensen naar de eerste aflevering van deze reeks. Ondanks de goede kijkcijfers waren de meeste kijkers niet heel erg enthousiast.

Vandaag Inside

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp blijven stabiel scoren op SBS6 met Vandaag Inside. De talkshow wist 787.000 kijkers te trekken, die deze keer nogal gemengd reageerden op de komst van vaste gast Roxane Knetemann. Waar sommigen haar graag aan de VI-tafel zien verschijnen, zien anderen haar liever vertrekken.

Married at First Sight: Match or Mistake

Gisteren was de eerste aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake te zien op RTL 4. De eerste drie afleveringen van dit extra seizoen zijn op televisie te zien, daarna moeten de mensen naar Videoland voor het vervolg. Daar staan de mensen duidelijk niet om te springen, want de eerste aflevering trok maar 366.000 kijkers. De reacties waren ook allesbehalve positief. Kijkers verlangen vooral naar de reguliere editie van het trouwprogramma en slaan deze extra reeks liever over.

Meer over