Kijkcijfers maandag 27 november 2023

De TV van gisteren: Kijkers genieten van het matig bekeken Het Beste van Chateau Meiland

28 november 2023 08:52 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Screenshot NLZIET

Chateau Meiland zit er voor dit jaar op, maar toch kunnen fans nog steeds van De Meilandjes genieten. 

SBS6 zond namelijk Het Beste van Chateau Meiland uit, waarin de bekende familie terugblikt op de meest memorabele momenten uit de realityserie. De terugblikshow scoort een stuk minder dan de reguliere afleveringen: er keken maar 686.000 mensen naar, maar die genoten er gelukkig wel met volle teugen van.

Kopen of Slopen

Caroline Tensen wist met Kopen of Slopen op RTL 4 de kijkers niet echt te enthousiasmeren. Er zaten slechts 670.000 mensen klaar voor het huizenprogramma. Die ergerden zich enorm aan de rode spuitbus die wordt gebruikt om duidelijk te maken wat er in een huis gesloopt moet worden. Toch scoort de presentatrice redelijk stabiel met deze nieuwe show, want de eerste aflevering trok 687.000 kijkers.

Leven zonder Letters

Frans Bauer kan met Leven zonder Letters op NPO 1 nog altijd rekenen op lovende kritieken, maar moet het wel doen met steeds minder kijkers. Waar de eerste aflevering nog 644.000 mensen wist te overtuigen bleven er daar gisteren nog maar 380.000 van over. 

Topscorers

Wat enorm goed wist te scoren op de maandagavond: Het Sinterklaasjournaal met ruim 1,3 miljoen kijkers op NPO 3Vandaag Inside met bijna 1,2 miljoen kijkers op SBS6 en Goede Tijden, Slechte Tijden met 875.000 op RTL 4.

Meer over