Kijkcijfers maandag 12 september 2022

De TV van gisteren: slotaflevering Het Familiediner scoort 944.000 kijkers

13 september 2022 08:54 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© NPO
Bert van Leeuwen deed maandagavond op NPO 1 zijn laatste verzoeningspoging van dit Het Familiediner-seizoen en dat was goed voor 944.000 kijkers.

En die kijkers werden 'eindelijk getrakteerd' op een lege limousine en een aflevering vol tegendraadse mensen.

Kassa

Wat ook goed werd bekeken op NPO 1 was Kassa: 1,5 miljoen kijkers. Daarin werd onderzocht in welke supermarkt je vandaag de dag het goedkoopste boodschappen kunt doen. Dit in het kader van de campagne #IkRedHetNietMeer waarin aandacht wordt gevraagd voor mensen die het door de enorme inflatie niet meer redden.

Chateau Meiland

De aflevering van Chateau Meiland op SBS6 waarin Maxime en Leroy druk waren met de voorbereidingen van hun bruiloft en Erica en Martien zich klaarmaakten voor hun zoveelste verhuizing was goed voor 888.000 kijkers. En die genoten als vanouds van de altijd chaotische, maar gezellige familie.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson op RTL 4 was er maandagavond allesbehalve een gezellige chaos. Niek Roozen kreeg het flink voor zijn kiezen door een heftige allergische reactie na het eten van een knol.

Harry Piekema ontfermde zich uiteindelijk over Niek en samen werden ze naar het vasteland gebracht. Gelukkig voelde Niek zich snel een stuk beter en kon hij aanwezig zijn bij de Eilandraad, waar Susan Radder werd weggestemd. Maar met die uitslag was niet iedereen het eens...

Meer over