Kijkcijfers donderdag 25 april 2024

De TV van gisteren: Het Jachtseizoen kent een dramatische start

26 april 2024 08:39 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© SBS6

De mannen van StukTV gingen gisteravond van start met een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen, maar helaas voor hen en SBS6 was dat nog niet een heel groot succes.

 

Of had het programma te veel concurrentie van de andere zenders. 

Het Jachtseizoen

Dat de concurrentie moordend is op de donderdagavond komen Giel de Winter, Thomas van der Vlught en Stefan Jurriens nu ook achter. De mannen was terug met een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen en opende de jacht op Ferry Doedens en Sylvia Geersen. Uiteindelijk waren 257.000 benieuwd hoe deze race tegen de klok afliep.

De Bauers – 20 jaar later

Wie wel een vliegende start kent is Frans Bauer met zijn gezin. Al vanaf de eerste aflevering weten de Bauers een miljoenenpubliek naar zich toe te trekken. Ook gisteravond zapten ruim 1,4 miljoen mensen naar NPO1 om te zien hoe de zanger en zijn gezin samen een EHBO-cursus volgden. Dit Was het Nieuws kon mooi profiteren van de hoge kijkcijfers, want de laatste aflevering met Eva Jinek en Michiel Vos als gasten was goed voor ruim een miljoen kijkers. En dat is een prima afsluiting van het seizoen.

De Augurkenkoning

Voor Oos Kesbeke en zijn zonen was het even afwachten hoe de tweede aflevering van De Augurkenkoning zou verlopen en ook deze ochtend kan hij opgelucht ademhalen. Het succes van de realityserie zet door, want 456.000 kijkers stemden af naar RTL. En die kijkers leerden meteen wat nieuwe woorden.

Jan Dulles

Voor wie zin had in wat muziekspektakel was bij RTL4 aan het goede adres. 692.000 keken naar Secret Duets waar onder andere Jan Dulles veel indruk maakte met zijn optredens. Verder keken er 370.000 kijkers naar de wedstrijd tussen Heerenveen en PSV en was Go Ahead Eagles tegen Feyenoord goed voor 330.000 kijkers.

Meer over