Kijkcijfers maandag 1 april 2024

De TV van gisteren: 736.000 kijkers zien kibbelende Kris Kross Amsterdam-broers in Hunted into the Wild VIPS

2 april 2024 09:25 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Screenshot NLZIET
Op Tweede Paasdag konden televisiekijkers genieten van de start van Hunted into the Wild VIPS op NPO 1. Dat wist 736.000 mensen naar de zender te trekken.

In de eerste aflevering was te zien hoe de vlucht van onder anderen Loiza Lamers & Do, Chatilla van Grinsven & Steven Brunswijk en Sander & Jordy Huisman begon. De kijkers verbaasden zich enorm over het laatstgenoemde duo dat in korte broek en luidop kibbelend door de Noorse natuur trok. Dat is natuurlijk niet echt handig als je vooral níét wil opvallen bij de hunters.

Kopen zonder Kijken

Natuurlijk werd er ook weer gekeken naar Kopen zonder Kijken op RTL 4. Daar zagen ruim 1 miljoen mensen hoe Alisha en Noud op zoek gingen naar hun droomhuis: een eengezinswoning waar ze hopelijk ooit een gezin kunnen stichten. Wat vooral opviel bij de kijkers was het aantal keer dat het stel 'schat' tegen elkaar zei en dat Alex een wel heel bijzondere foto op zijn bureau had staan.

Chateau Meiland VIPS

Op SBS6 konden mensen kijken naar een nieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS met Pauline Wingelaar en Dave von Raven als gasten. Waar De Meilandjes van nature nogal luidruchtig zijn kan Pauline er ook wat van. De 753.000 kijkers hadden daarom aan het einde van de aflevering wel genoeg 'geblèr' gehoord. 

*De genoemde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagram-pagina @tinanijkamp. 

Meer over