Kijkcijfers maandag 14 november 2022

De TV van gisteren: spannende finale van Hunted trekt 766.000 kijkers

15 november 2022 09:25 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© NPO
Gisteren was de grote finale van het zevende seizoen van Hunted te zien op NPO 3. En daar zaten 766.000 mensen voor aan de buis gekluisterd.

En dat is begrijpelijk, want de ontknoping zat vol spanning en sensatie. Vlak voor de eindstreep werd het een na laatste overgebleven duo - Sandra & Michel - in de kraag gevat door de fanatieke hunters.

Sanne & Siedo bleven daardoor als laatste duo over en moesten de eer van de ontsnapten hoog zien te houden. Dat lukte ze door de hunters bij het extractiepunt om de tuin te leiden, waardoor de twee Groningers de terechte winnaars van dit seizoen werden.

Ook de sympathieke hunter Selmar feliciteerde de winnaars met hun zege.

En Sanne & Siedo... die vierden de winst in een Groningse kroeg met al hun vrienden.

Radar & Spoorloos

Er werd gisteren ook veel geschakeld naar Radar en Spoorloos, die op NPO 1 al wekenlang voor een goed bekeken televisieavond zorgen. Met 1,5 miljoen en 1,2 miljoen kijkers waren dit gisteravond de best bekeken programma's op prime time.

Bij Radar werd aandacht besteed aan het nieuwe pensioenstelsel en dat zorgde voor een hoop frustraties, vooral omdat gasten Pieter Omtzigt en Carola Schouten niet met elkaar in discussie konden gaan over het onderwerp.

Vandaag Inside

De talkshow-strijd werd gisteren gewonnen door Vandaag Inside op SBS6. Er keken 892.000 mensen naar de uitzending waarin oud-langebaanschaatser Ben van der Burg te gast was. De meningen over zijn aanwezigheid waren nogal verdeeld.

Wat er verder gebeurde

Verder scoorde Chateau Meiland op SBS6 969.000 kijkers, wist Expeditie Robinson er 824.000 aan zich te binden op RTL 4 en zaten 792.000 geïnteresseerden klaar voor het Sinterklaasjournaal op NPO 3.

Meer over