Kijkcijfers 10 november 2022

De TV van gisteren: Kijkers onder de indruk van documentaire Louis van Gaal

11 november 2022 08:53 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© Omroep MAX

You hate him or you love him! Louis van Gaal weet altijd wel wat los te maken bij mensen. Zo ook gisteravond in zijn documentaire Louis. Dit keer waren kijkers meer dan positief over de Oranje-trainer.

Gisteravond werd het eerste deel van de documentaire Louis uitgezonden en naast de positieve reacties trok het ook veel kijkers. Ruim 1,1 miljoen kijkers zagen hoe een van de beste voetbaltrainers van ons land terugblikt op hoogte- en dieptepunten uit zijn leven, zowel uit zijn carrière als zijn gezinsleven. En daar horen natuurlijk ook zijn unieke uitspraken bij.

Kamp van Koningsbrugge

De zware strijd in Kamp van Koningsbrugge ging gisteravond onvermoeid door en hield ruim 1 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. En waar Iris er de eerste paar afleveringen goed vanaf kwam, kreeg ze gisteren flink op haar donder van Ray en Dai, omdat ze niet genoeg bijdroeg aan de groep. Na een goed gesprek beloofde ze dat ze voor de volle 100 procent voor zou gaan. Totdat ze, tot verbijstering van de kijkers thuis, tijdens een navigatieopdracht midden in de nacht gewoon bij mensen aanbelt en om een lift vraagt.

Secret Duets

Ook RTL deed prima zaken op de donderdagavond. Secret Duets werd namelijk door 798.000 mensen bekeken en die zagen weer een mooi rijtje aan muzikanten voorbijkomen. Zo maakte oud-Songfestival deelneemster Linda Wagenmakers haar rentree op het podium en werd er een mystery guest zelfs met vele hints niet geraden door de panelleden. Uiteindelijk verscheen Hans de Booij ten tonele.

Heeft nog altijd zo’n heerlijke herkenbare stem #hansdebooy #SecretDuets

— Vivienne ? (@ViviennevdWalle) November 10, 2022

Op1

Waar Vandaag Inside bijna elke avond de strijd om de kijkcijfers wint, was het Op1 dat gisteravond met de overwinning vandoor ging. Het was de best bekeken talkshow van de avond met 889.000 kijkers. Vandaag Inside moest het met 640.000 kijkers doen en Jinek was goed voor 585.000 geïnteresseerden. Ook Khalid en Sophie wisten de top-10 te behalen met 845.000 kijkers.  

Meer over