Kijkcijfers maandag 20 juni 2022

De TV van gisteren: MAX Vakantieman keert terug met hoge kijkcijfers

21 juni 2022 09:31 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Omroep MAX
Met de vakantieperiode in zicht was het voor Sybrand Niessen en Jeanine Janssen tijd om terug te keren met een nieuw seizoen van MAX Vakantieman op NPO 1. En hoe! De eerste aflevering wist 1,2 miljoen kijkers te trekken en versloeg daarmee kijkcijferhit Kopen zonder Kijken dat 1,1 miljoen mensen kon boeien op RTL 4.

De vaste rubriek De Mystery Guest - waarin een anoniem persoon onderzoekt hoe het gesteld is met vakantie-accommodaties - kon rekenen op een warm onthaal van de kijkers.

Chateau Meiland

Vandaag Inside is met zomerstop, dus trekt SBS6 de zoveelste herhalingen uit de archiefkast. De zender vult het tijdslot op met oude afleveringen van Chateau Meiland. De herhalingen van de normaal gesproken zo populaire serie wisten gisteren niet echt goed te scoren. Er keken maar 413.000 mensen naar de familie Meiland die in Frankrijk hun chambres d'hôtes opende.

Dionne Dichtbij: de First Ladies

Vorige week startte de nieuwe reeks Dionne Dichtbij: de First Ladies op NPO 1 met 609.000 kijkers, waarmee het geen grote hit was op prime time. De aflevering van gisteren wist 694.000 kijkers te trekken en dus klimt het programma van Dionne Stax voorzichtig in de kijkcijfer top 25 van plek 13 naar 9. Een kijkcijferkanon is het alleen nog steeds niet.

 

Meer over