Kijkcijfers dinsdag 4 juni 2024

De TV van gisteren: De Oranjezomer vermorzelt de concurrentie

5 juni 2024 09:11 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
De Oranjezomer was dinsdag veruit het best bekeken programma op primetime. Hélène Hendriks en haar gasten trokken een hele keurige 1.025.000 kijkers. 
En dat terwijl het een tikje saaie aflevering was met Pieter Cobelens, Ben van der Burg, Fidan Ekiz en vaste gast Jack van Gelder. 

Een kijker heeft problemen met de opening van De Oranjezomer waarin Hélène telkens een andere volkszanger laat optreden.

De talkshow Renze op RTL 4 trok 544.000 kijkers en Op1 had er dinsdag 533.000. 

Het Kinderziekenhuis

Bed & Breakfast op NPO1 deed het heel aardig met 939.000 kijkers, terwijl het RTL4-programma Het Kinderziekenhuis op primetime een stuk minder kijkers scoorde. De eerste aflevering over de zieke kinderen en hun ouders kwam niet verder dan 535.000 kijkers. Misschien worden mensen afgeschrikt door het heftige onderwerp. 

Zeeman Confronteert

In de voorlopig laatste aflevering van Zeeman Confronteert: Stalkers wilde Thijs Zeeman net stalker Ricardo confronteren toen het Openbaar Ministerie de stalker in kwestie waarschuwde en daarmee de hele zaak in gevaar bracht. Gelukkig kon de politie alsnog bewijs verzamelen en hield het stalken op. Slachtoffer Danique en 368.000 kijkers haalden opgelucht adem.

*De genoemde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagram-pagina @tinanijkamp.

Meer over