Kijkcijfers maandag 23 mei 2022

De TV van gisteren: hondenyoga in Massa Is Kassa zorgt voor prima kijkcijfers

24 mei 2022 09:41 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© SBS6
Na een korte break was Massa Is Kassa gisteren weer terug op SBS6 met een gloednieuw seizoen. Mensen hadden de familie Gillis toch wel gemist, want met 736.000 kijkers werd een prima twaalfde plek behaald in de kijkcijfer top 25.

Kijkers verbaasden zich vooral over Nicol die samen met haar puppy een cursus hondenyoga deed.

Voice-over Frank Lammers kreeg gisteravond ook de nodige credits voor zijn hilarische commentaar op de avonturen van Peter en consorten.

Vandaag Inside

Wat ook mooie kijkcijfers wist te behalen op SBS6 was Vandaag Inside. Er keken 883.000 mensen naar een wat emotionele uitzending.

Johan Derksen vertelde dat hij tijdens de kaarsenaffaire veel steunbetuigingen had ontvangen, zo ook van de ernstig zieke Willibrord Frequin. "Sinds wij hier zitten is hij echt een supporter geweest. Hij wenste me succes dat we weer waren begonnen, daar was hij erg blij mee. Dan denk ik: 'joh, je hebt hele andere problemen aan je hoofd'. Maar nee, toch bellen." Ook René van der Gijp was zichtbaar geëmotioneerd. "Ik ben gisteren nog bij hem geweest. Hij ging echt heel, heel slecht."

Kijkers konden het erg waarderen dat de heren uitgebreid stilstonden bij de situatie van Willibrord.

Kopen zonder Kijken

Martijn Krabbé wist flink te scoren met Kopen zonder Kijken op RTL 4; er keken ruim 1,2 miljoen mensen naar het huizenprogramma. Kijkers waren vooral te spreken over de vrolijke kandidaten uit deze aflevering en bekroonden ze tot het leukste KzK-stel tot nu toe.

Meer over