Kijkcijfers woensdag 20 juli

De TV van gisteren: Kijkcijfers van B&B Vol Liefde stijgen verder

21 juli 2022 08:39 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Videoland still
RTL blijft maar stijgen. Waar de zender eerder nog 843.000 kijkers trok met tv-format B&B Vol Liefde, is dat aantal inmiddels gestegen naar 892.000.

Ook De Slimste Mens deed het op de woensdag goed en veel Nederlanders gingen zitten voor de EK kwartfinale vrouwenvoetbal waar Engeland en Spanje streden om een plek in de halve finale. De voetbalwedstrijd trok 913.000 kijkers.

De Slimste Mens

Zanger Milo Driessen en journalist Rob Goossens waren door naar de aflevering van gisteren en daarbij sloot ook 'LINDA.meiden'-hoofdredacteur Mandy Woelkens aan als nieuwe uitdager. Rob Goossens ging moeiteloos door naar de volgende aflevering en in de eindstrijd viel Milo af. 1.473.000 kijkers hebben afgestemd op het programma.

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde was ook on fire. Gisteren waren er 892.000 kijkers afgestemd op het realityprogramma waarin alleenstaande eigenaren van een B&B op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Op Twitter genieten kijkers massaal van de romantiek in het programma, of soms van het gebrek eraan.

Hart van Nederland

Ook SBS6 is 2 keer in de dagtop-25 terug te vinden met Hart van Nederland en Shownieuws. Hart van Nederland was goed voor 450.000 kijkers. Ondanks dat niet iedereen het eens is met de mensen die aan tafel zaten, was Shownieuws toch goed voor 394.000 kijkers. 

Meer over