Kijkcijfers 4 januari 2024

De TV van gisteren: Kijkcijfers Mr. Frank Visser Doet Uitspraak schieten omhoog

5 januari 2024 08:42 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Goed nieuws deze ochtend voor Mr. Frank Visser en Viktor Brand. Hun programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak werd stukken beter bekeken dan de afgelopen twee weken. 813.000 kijkers hebben de tv afgestemd op het programma. En dat tegenover bulldozers De Slimste Mens en Winter Vol Liefde.

Reden voor taart en een lach dus.

Beukenhaag

Dit keer moeten Mr. Frank Visser en Viktor Brand naar Heerenveen om een veertig jaar oude beukenhaag te bekijken waar hommeles over is. Het jonge stel Anco en Fenna wil de haag weghalen, de grond ophogen en een oprit maken maar buren Klaas (87) en Annie (82) steken daar een stokje voor. Zij hebben hem met hun eigen handen gepland en hebben hem daarna altijd keurig verzorgd en onderhouden. Fenna en Anco waren de ruzie zat en probeerden te vertrekken, maar op het laatste moment ging de koop niet door. Dus de hulp van Mr. Frank Visser en Victor Brand is hard nodig. Beide kampen krijgen bijval op X.

Kanonnen

De twee kijkcijferkanonnen De Slimste Mens en Winter Vol Liefde waren donderdagavond ook te zien. De Slimste Mens wint op primetime met 1,7 miljoen kijkers en 963.000 kijkers zien in Winter Vol Liefde hoe Saul besluiteloos is over wie hij nou moet kiezen. Amy Rose of toch zijn ex? Amy Rose laat tranen vloeien en verklaart hem letterlijk de liefde maar Saul wil zijn ex niet kwijt als vriend. Winter Vol Liefde lijkt qua aantallen wel iets last te hebben van het succes van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.

Belevenissen

Ook de belevenissen van de families in Een Huis Vol houden de gemoederen bezig. 1 miljoen kijkers zien hoe moeder Priscilla Wildeman met haar twee dochters Ginger (15) en Chavella Rafaella (17) tattoos laat zetten. Als je de drie verschillende tattoos naast elkaar houdt, vormen ze 1 geheel. Op X zijn de reacties niet mals, maar moeder Priscilla zelf reageert ook op alle heisa. "Helaas heel veel gezeik dat ik me dochters laat tatoeëren! Hun zijn blij net als ik dus!! Het is jou lijf niet! Kijk verder dat je neus lang is."

Talkshowkoningin

Hélène Hendriks ziet het aantal kijkers ietsje zakken, maar toch stemmen 997.000 mensen op haar programma De Oranjewinter af. Veel hoger dus dan bijvoorbeeld Renze (578.000) en Nieuwsuur (413.000)

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over