Kijkcijfers dinsdag 21 mei 2024

De TV van gisteren: Kijkers balen van prijzen in Bed & Breakfast

22 mei 2024 09:21 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Omroep MAX
Bed & Breakfast blijft een populair tv-programma maar de kijkers valt de laatste tijd een ding heel erg op: de b&b's zijn stinkend duur geworden.

Deze week gingen de deelnemers naar Marieke en Gert die een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd hadden tot een modern onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvingen Silvia en Walther de gasten in hun bijzonder B&B waar een hoop te zien viel. Ageeth en John hadden een B&B aan de Loosdrechtse Plassen. Allemaal goed en wel maar de kijkers van het MAX-programma maken zich al een tijdje druk om de prijzen van de onderkomens. Zo ook dinsdagavond toen het programma iets meer dan 1 miljoen kijkers scoorde en daarmee het best bekeken programma van de avond was. 

Daar Gaan Ze Weer

Het was ook tijd voor de voorlaatste aflevering van Daar Gaan Ze Weer op RTL 4. En daarin zagen we hoe Aadje en Richard  eens Spaanse les gingen volgen, dat Caroline eindelijk een huis op de kop tikte en Jacobien en Arjen terug in Amsterdam waren voor een echo. Je weet het natuurlijk nooit maar we denken dat er geen vervolg op het programma komt. Daar Gaan Ze Weer (629.000 kijkers) viel toch een beetje tegen. Desalniettemin viel er genoeg te zeggen over de kleurrijke deelnemers.

Hélène Hendriks

De best bekeken talkshow van de avond was die van Hélène Hendriks die 912.000 kijkers trok met de tweede aflevering van De Oranjezomer op SBS6. Renze deed het op RTL4 helemaal niet onaardig met 640.000. Kijker Ina was vooral in haar nopjes met het mannelijk schoon in De Oranjezomer

Meer over