Kijkcijfers dinsdag dinsdag 23 april 2024

De TV van gisteren: Kijkers maken zich boos om oplichter Rob in Kees van der Spek: Aangepakt

24 april 2024 08:50 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Endemol Shine Nederland
Kijkers konden zich lekker opwinden tijdens Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt op RTL 5 toen Kees tegen de vervelende meesteroplichter Rob aanliep.

Kees komt Rob op het spoor wanneer cabaretier Roué Verveer bij Kees van der Spek aanklopt. Hij heeft last van een onverlaat die zijn kaarten voor een fortuin doorverkoopt. Wanneer Kees op onderzoek uitgaat blijkt het om ene Rob te gaan naar wie hij al veel langer op zoek was omdat Rob veel mensen geld uit de zak heeft geklopt door zogenaamd huizen te verhuren. Uiteindelijk vindt Kees Rob in Suriname waar de oplichter zich nogal agressief gedraagt. Ook 681.000 kijkers kregen agressieve neigingen bij de aanblik van Rob. 

Bed & Breakfast

In het programma Bed & Breakfast (1.251.000 kijkers) op NPO1 heeft Willeke een bijzonder idee. Blijkbaar heeft het dorp Appelscha een heks want gastvrouw Willeke neemt haar gasten mee naar 'de heks van Appelscha'. Samen doen ze allerlei rituelen waarin ze o.a. op zoek gaan naar aardstralen. En de gasten moeten ook naar het vuur schreeuwen. 

Henk Schiffmacher

Op NPO3 begon de nieuwe documentaireserie Schiffmacher's Legacy waarin de legendarische tatoeëerder Henk Schiffmacher zelf zo ongeveer met pensioen wil en de zaak aan zijn dochters wil overdragen. Kijkers zijn behoorlijk te spreken over het programma. Helaas zijn het heel weinig kijkers want het programma staat niet in de top 80 van de kijkcijfers van gisteren. 

Meer over