Donderdag 28 september 2023

De TV van gisteren: Kijkers enthousiast over Casa di Beau met Davina Michelle en Edwin Evers

29 september 2023 08:32 | kijkcijfers | Door Tessa Kok

© Casa di Beau / RTL / Videoland
Beau van Erven Dorens nodigt in Casa di Beau keer na keer bekende gasten uit in het mooie Toscane. In de uitzending van gisteren stonden muzikanten Davina Michelle en Edwin Evers centraal. De aflevering met het duo kan rekenen op veel lof.

Casa di Beau

Casa di Beau-kijkers zagen donderdag hoe Davina Michelle en Edwin Evers ontvangen werden in de prachtige villa in Italië. Michelle heeft het met Beau onder andere over haar zangcarrière, toekomst en een eventuele deelname aan het Eurovisie Songfestival. Op dat laatste moeten fans van de zangeres waarschijnlijk nog wel even wachten. In het interviewprogramma laat ze weten dat ze het nu nog niet wil, maar een deelname niet uitsluit.

Van Erven Dorens sprak met radio-dj en zanger Edwin Evers over zijn bijzondere kans om onze koning te interviewen voor een podcast. Ook kwamen onderwerpen als zijn liefdesleven en zijn radiocarrierè voorbij. Waar Evers in de uitzending iets van zijn drumtalent liet zien, liet Michelle haar adembenemende zangkunsten horen. Kijkers waren vol lof over de leuke aflevering.

Ik Vertrek

Ik Vertrek-liefhebbers werden gisteren weer verblijd met een nieuwe aflevering. In deze uitzending stonden Thomas en Pauline centraal. Het koppel had de droom om te emigreren en vertrok naar het oosten van Frankrijk, om daar aan een enorm chateau te bouwen.

Al snel bleek dat het budget er snel doorheen ging. Het stel had 65.000 euro beschikbaar voor het verbouwen, maar dat bleek al gauw niet realistisch meer. Uiteindelijk moesten Thomas en Pauline daarom geld lenen bij hun ouders. Ondanks die tegenslag is het hen wel gelukt om er een mooi chateau van te maken.

Dit Was Het Nieuws

Donderdag begon een gloednieuw seizoen van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. In de show leggen Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. Te gast in de uitzending van gisteren waren cabaretier en presentator Richard Groenendijk en schrijver en journaliste Antoinnette Scheulderman.

Onderwerpen als de problemen bij voetbalclub Ajax, klimaatdemonstranten en de Partij voor de Dieren kwamen voorbij. De reacties op de start van het programma zijn wisselend.

Meer over