Kijkcijfers dinsdag 26 november 2019

De TV van gisteren: Kijkers geschokt over misstanden hondenstichting Rossana Kluivert in Opgelicht?

27 november 2019 08:40 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© TLC
Opgelicht?! deed onderzoek naar wat er met de donaties aan het Kluivert Dog Rescue Foundation van Rossana Kluivert gebeurt. Dat was niet zo veel.
Er werd in de loop der jaren massa's geld binnengehaald met benefietavonden, andere donaties en spulletjes bij het Kruidvat door Rossana en andere bekende Nederlanders die haar steunden, maar wat er nu precies met al het geld is gebeurd? Het ging in ieder geval niet naar zielige zwerfhonden op Curaçao. Wel naar marketing en andere onzindingen. Rossana Kluivert wilde niet reageren op alle misstanden. 1,2 miljoen kijkers van Opgelicht?! wel. 

De sleutel

Ook Opsporing verzocht werd goed bekeken (1,2 miljoen), hetzelfde aantal mensen zag De wereld draait door. De rijdende rechter wordt vervolgd kwam deze week tot 1 miljoen kijkers. Ook het programma waarin Beau van Erven Dorens daklozen een huis geeft had een goede week met 865.000 kijkers. Vooral deelnemer Sunil gaat de mensen aan het hart. Hij komt maar niet van zijn drankverslaving af. 

Beau

Beau van Erven Dorens had een prima avond met zijn talkshow op RTL 4, hij trok met Beau 522.000 kijkers. Concurrent Pauw had er 855.000.  Bij Beau trok vooral gast Ali B. de aandacht. Hij was nogal veel aan het woord. 

Meer over