Kijkcijfers woensdag 21 september

De TV van gisteren: 707.000 kijkers horen Miljuschka Witzenhausen zingen in I Can See Your Voice

22 september 2022 07:50 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© Videoland still
Miljuschka Witzenhausen is een ster in de keuken en kan presenteren als de beste, maar zingen? Dat liet ze gisteravond in I Can See Your Voice geheel terecht aan Edsilia Rombley over.

Onder het toeziend oog van 707.000 kijkers waagde ze namelijk in de eerste minuten al een poging, maar daarbij waren oordopjes geen overbodige luxe!  

I Can See Your Voice

Normaal is het zo in I Can See Your Voice dat de hoofdgast aan het einde van de aflevering in duet gaat met de overgebleven kandidaat. Dat was gisteravond voor het eerst in de geschiedenis van het programma wel anders. Aangezien Miljuschka Witzenhausen namelijk weinig toon kan houden, liet ze deze 'dankbare' taak over aan vast panellid Edsilia Rombley. Waar ze alleen geen rekening mee haddem gehouden, was dat de zangeres eenmaal op het podium nog een onverwachte wending stond te wachten... 

Oogappels

RTL4 had met de kijkcijfers van I Can See Your Voice weinig te klagen, maar toch was de populaire serie Oogappels - net als vorige week - de koploper van de avond. De uiteindelijk 955.000 kijkers zagen hoe de fijne sfeer deze week ver te zoeken was. Er werd namelijk flink geruzied tussen zowel Tim en Lieke als tussen Mees en zijn vader Martin. Kijkers deert dat echter weinig: op social media klonken er ook gisteravond weer lovende reacties over deze serie van Will Koopman.

Steenrijk, Straatarm

Ondanks dat de woensdagavond van SBS6 nog niet kan opboksen tegen NPO1 en RTL4 was er op de avond zelf wel een stijgende lijn te zien. Waar namelijk John de Mols Een Jaar Van Je Leven op de vooravond al is weggezakt naar 212.000 kijkers kwam, pakte de zender wel weer wat kijkers met Vandaag Inside (797.000) en de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm (573.000).

Ditmaal stond die laatste in het teken van de altijd hooggehakte vriendinnen Christie en Farrah die een weekje van leven wisselden met de familie Elisabeth. Het karige budget van 110 euro per week viel de dames alleen vies tegen... om het over de klusjes nog maar niet te hebben.

Talkshowstrijd

Wat verder opvalt? Arjen Lubach won gisteravond met 856.000 kijkers met gemak de kijkcijferstrijd van Jinek (623.000), Op1 (777.000) en Khalid & Sophie (644.000). Ook Tijd voor Max heeft - in vergelijking met eerder deze week ingeleverd: Martine en Sybrand wisten gisteren rond de klok van 17:00 uur 462.000 mensen aan zich te binden.

Meer over