Kijkcijfers woensdag 2 november 2022

De TV van gisteren: Kijkers krijgen geen genoeg van Oogappels

3 november 2022 06:58 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© BNNVARA
Het was na de Journaals van 20.00 (1,9 miljoen), 18.00 (1,2 miljoen) en 19.30 uur (1,1 miljoen) wederom het programma Oogappels dat er met de winst vandoor ging. Gisteren stemden er ruim 1,1 miljoen kijkers af op het programma op NPO1.

Ook Eenvandaag en RTL Boulevard scoren goed met 1,1 miljoen kijkers en 997.000 kijkers voor de buis.

Vandaag Inside

Deze avond keken er 938.000 naar Vandaag Inside. En wederom deden de heren weer wat stof opwaaien, of nou ja... In ieder geval 1 van hen. René van der Gijp werd tijdens de uitzending even flink op zijn plek gezet door Olaf Koens en de heren aan tafel. Het thema? Qatar. Met feiten strooien over Qatar als Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens aanwezig is, was misschien niet de beste keuze. Toch werd Van der Gijp het ook met de heren aan tafel niet eens. En dat zorgde ook voor ongenoegen online.

Maik de Boer en de schaar

Zoals elke week is ook vanavond weer goed (935.000 kijkers) gekeken naar Het Perfecte Plaatje op RTL4. Dit keer was het de afvaller die tot grote teleurstelling leidde maar ook een actie van Maik de Boer werd niet helemaal gewaardeerd. De Boer besloot om het gips van een 77-jarig model te verwijderen zodat zijn fashionfoto beter zou worden.

Misverstand

In een week met belangrijk nieuws over Johnny de Mol, zagen we hem wel weer stralen in het programma Restaurant Misverstand. 635.000 kijkers voor de buis keken het programma. Ook deze keer waren er weer bekende Nederlanders die het restaurant bezochten. Tooske en een dag later ook Bastiaan Ragas kwamen op bezoek. Ook pianist Wibi Soerjadi bracht een bezoekje.

Meer over