Kijkcijfers zondag 7 april 2024

De TV van gisteren: Kijkers ontroerd door laatste aflevering van De Joodse Raad

8 april 2024 08:13 | kijkcijfers | Door Tessa Kok

© EO / NPO Start
Week na week weet de EO-serie De Joodse Raad goed te scoren. Zondagavond was het alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van de serie, en ook deze wist weer veel indruk te maken op de kijkers thuis.

De Joodse Raad

Zondagavond stond de NPO in het teken van de laatste aflevering van EO-serie De Joodse Raad. En ook deze uitzending blijkt weer een succes, want er keken 762.000 mensen naar. In de uitzending kwamen David Cohen (Pierre Bokma) en Abraham Asscher (Jack Wouterse) zwaar onder vuur te liggen omdat ze samenwerkten met de Duitse Bezetter. Kijkers zijn ontroerd door de laatste aflevering van de serie.

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht wist gisteravond wederom hoge kijkcijfers te scoren. Met maar liefst 1.407.000 kijkers was de aflevering van gisteren zelfs een seizoensrecord. Het was een bijzondere aflevering, want finalist John kreeg het voor elkaar om meteen de miljoenen er achter elkaar uit te vissen. Zijn eerste bod was dan ook slechts 11.000 euro. Daardoor leek het een dramatische avond te worden, maar John wist zich toch goed te herpakken. Hij sloot uiteindelijk een deal voor 117.000 euro. 

Talkshow De Oranjezondag trok zondagavond 998.000 kijkers. In de aflevering waren onder andere Rutger Castricum, Mona Keijzer en Jack van Gelder te gast. Vooral tussen Mona en Rutger liep het gisteravond niet helemaal soepel. Rutger haalde een aantal keer flink uit naar Mona, tot verbazing van de kijkers thuis. Hij kan dan ook rekenen op veel kritiek.

Meer over