Kijkcijfers 13 september 2023

De TV van gisteren: Kijkers smullen van het nieuwe seizoen van Oogappels

14 september 2023 09:00 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© BNNVARA

Bijna een jaar hebben fans naar het nieuwe seizoen uitgekeken en gisteravond was het eindelijk weer zover. Het vijfde seizoen van Oogappels ging van start. En met succes.

De eerste aflevering ging vliegend van start met 939.000 kijkers. 

Oogappels

De pubers uit de populaire Nederlandse dramaserie Oogappels zijn inmiddels jongvolwassenen. De eerste aflevering begon meteen met verschillende ontwikkelingen. Chris gaat het ouderlijk nest verlaten en ook Mees heeft een eigen woonplek gevonden. Één ding is zeker: kijkers smullen van het nieuwe seizoen en kunnen niet wachten op de rest.

De Broeders van Rossem

Naast Oogappels ging ook een nieuwe reeks van De Broeders van Rossem van start en wist een prima aantal van 563.000 kijkers te trekken. Het zal even wennen zijn voor Maarten en Vincent, want voor hun nieuwe reeks De Broeders Van Rossem trekken ze er met zijn tweeën op uit. Zonder zus Sis dus, die vorig jaar overleed. De mannen begonnen in Zuidoost-Drenthe.

Beter Laat Dan Nooit

De eerste aflevering van Beter Laat Dan Nooit ging vorige week al voortvarend van start en ook de tweede aflevering was populair. Het gezelschap van Henny Huisman, Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en hun reisleidster Estavana Polman trok verder richting Cambodja, waar ze onder andere de S21-gevangenis bezochten waar de gruwelijke daden uit de Rode Khmer tijd te zien waren. Henny Huisman had het er flink lastig mee en kon zijn tranen niet in bedwang houden.

Meer over