Kijkcijfers zondag 3 maart 2024

De TV van gisteren: Kijkers verbaasd om winnares van The Floor

4 maart 2024 07:51 | kijkcijfers | Door Tessa Kok

© The Floor / Videoland
Zondagavond was het dan zover: de finale van het tweede seizoen van The Floor. Na vele afleveringen en talloze duels werd gisteren eindelijk bekend wie er met de enorme prijs van 100.000 euro naar huis is gegaan.

Het ging alle kanten op in de finale-aflevering van The Floor. Hoewel sommige kandidaten keer op keer leken te winnen en favoriet waren voor de overwinning, werden ze uiteindelijk toch verslagen.

De finale werd gespeeld tussen Rachel en Jim. Uiteindelijk slaagde Rachel erin om als winnaar uit de bus te komen. De reacties van kijkers op haar overwinning zijn gemengd, aangezien ze weinig duels heeft gespeeld en toch als winnaar is gekroond. Er keken 866.000 mensen naar de grote finale.

Heel Holland Bakt

Voor fans van Heel Holland Bakt was er gisteren weer een nieuwe, vermakelijke aflevering. Met de halve finale in zicht kregen de bakkers weer nieuwe opdrachten om zich te bewijzen. Het thema van de uitzending was Oost west, thuis best.

Tijdens de eerste opdracht om een fruitmand van botercrème te maken, ging het bij Susan helemaal mis. Haar taart bleek namelijk te warm te zijn, waardoor de jam er helemaal uitliep. Toen ze ermee naar de vriezer wilde lopen, stortte de fruitmand helemaal in.

Jurylid Robèrt van Beckhoven schoot haar te hulp met advies. Ondanks haar misser wist ze zich te herpakken in de volgende opdrachten en daarmee een plek in de halve finale te veroveren. Voor kandidaat Dennis viel gisteren het doek. De aflevering van Heel Holland Bakt trok gisteren 2.082.000 kijkers. Daarmee was het programma wederom de grote winnaar van de zondagavond.

Najib Amhali - The Best Of

SBS6 stond gisteren in het teken van cabaretier Najib Amhali. In Najib Amhali - The Best Of kwamen de beste sketches en grappen van zijn eerdere shows aan bod. De kijkcijfers vielen echter flink tegen, want er keken slechts 386.000 mensen naar het programma.

*De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over