Woensdag 20 september 2023

De TV van gisteren: Kijkers zetten verschillende presentatoren en serie Oogappels in het zonnetje

21 september 2023 07:59 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Mark de Blok
Het regende gisteravond weer programma's met grote namen. Van Hunted en Oogappels tot Beter Laat Dan Nooit en De Erfgenaam. En dan was er ook nog voetbal op televisie. Over bepaalde programma's wordt online veel gesproken waaronder De Erfgenaam, Beter Laat Dan Nooit en Oogappels.

Realiteit

Wederom komen de kijkers op X, vroeger Twitter, weer superlatieven te kort om hun liefde voor de serie Oogappels te omschrijven. Vorige week was de serie na het journaal ook het best bekeken. Duidelijk is dat de kijker geniet van de pure emotie in de serie maar ook van de vergelijkingen met de werkelijkheid.

Enthousiasme

Bijna een miljoen kijkers stemde vorige week af op De Erfgenaam op RTL 4. Ook gisteravond ging Ruben Nicolai weer op pad met een geldbedrag en dit keer naar de Verenigde Staten. De presentator kan op een hoop lof rekenen van de kijkers. 

Pluim

Niet alleen Ruben Nicolai kan woensdagavond op pluimen rekenen. Ook Estavana Polman, die op reis is in Beter Laat Dan Nooit met Henny Huisman, Ad Visser, Frits Barend en Edwin Rutten, kan op een hoop mooie reacties rekenen van de kijkers. Vorige week stemden hier 853.000 kijkers op af, een mooi aantal voor SBS6.

Verder nog

Programma's als DNA Onbekend, de Broeders van Rossum, Hunted, Five Days Inside en Vandaag Inside werden woensdagavond uitgezonden. Het was daarmee vechten om de kijkers. Vooral over Hunted wordt veel gesproken. De kijkers zouden bepaalde dingen toch net even iets anders aanpakken.

Meer over