De TV van gisteren: KLEM in de lift

10 februari 2017 08:45 | kijkcijfers | Door Televizier

© Pief Weyman

De serie KLEM wordt steeds succesvoller. De vierde aflevering van de spannende reeks trok 1,6 miljoen kijkers. De vorige drie afleveringen keken 1,4 miljoen mensen.

In KLEM spelen Barry Atsma en Jacob Derwig respectievelijk een belastingman en een crimineel die bevriende dochtertjes hebben en dat brengt Barry in een nogal moeilijk parket. De serie doet het primetime geweldig op NPO 1 en voor de kijkers is het alleen maar genieten geblazen.

Buch buiten de bajes

Op RTL 4 gaat het op primetime een stuk minder met Buch buiten de bajes. 594.000 kijkers keken naar Nicole Buch die met criminelen buiten de gevangenis praat. Dat is een crimineel laag aantal voor de commerciële zender. Buch buiten de bajes veroorzaakt vooral veel irritatie bij de kijkers.

Lelijke eendjes

Op RTL 5 deed Lelijke eendjes met Lieke van Lexmond het beter met 627.000 kijkers. Daarin wilde Naomi van haar overbeharing af wilde en werd Luca van zijn overtollige huid en ongewenste borsten afgeholpen.Vooral Luca sprak na zijn operatie tot de verbeelding van de dames thuis.

Jinek

In alle talkshows ging het uitgebreid over de plasseksvideo van Patricia Paay. Bij Eva Jinek waren Peter R. de Vries, die ook al bij RTL Boulevard was langsgeweest, en advocaat Peter Plasman (what's in a name?) te gast om erover te praten.

Meer over