Kijkcijfers maandag 25 februari 2019

De TV van gisteren: Kopen Zonder Kijken van Martijn Krabbé begint goed

26 februari 2019 07:58 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Maartje Brockbernd
Het nieuwe programma van Martijn Krabbé is maandag aardig begonnen bij RTL 4. 806.000 mensen zetten hun televisie aan voor Kopen zonder kijken.
In Kopen zonder kijken laten kandidaten ongezien een huis kopen en verbouwen door Martijn Krabbé en zijn team. Ze betalen de hele boel wel zelf dus het is nogal een risico. Het programma viel goed in de smaak bij de kijkers.

En bouwdeskundige Bob Sikkes deed iets onverwachts.

Radar

Het best scorende programma op maandag was Het Journaal van acht uur met 2 miljoen kijkers gevolgd door Radar met 1,5 miljoen. Daarin ging het onder andere over warmtepompen en of die wel of niet je huis warm houden. Veel kijkers werden er niet vrolijk van.

De Buit

Andere programma's die het goed deden, zijn De wereld draait door met 1,4 miljoen en Het mooiste meisje van de klas met 949.000. Op NPO 3 was de finale van De buit, waarin een aantal inwoners van Helvoirt speciaal voor het programma overvallers waren geworden. Een flink aantal was in de vorige afleveringen al opgepakt door de politie. De afgelopen tijd leek het er af en toe op alsof er zaken in scène waren gezet, toch bleef De buit tot het einde spannend.

Meer over