Donderdag 31 augustus 2023

De TV van gisteren: Levensgevaarlijke situaties en een marktplaatsvriend in Het Roer Om

1 september 2023 08:00 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Steeds meer seizoenen van bekende programma’s trappen weer af. Dat betekent nieuwe afleveringen van De Bevers, Het Roer Om, Casa Di Beau en All Stars & Zonen. Vooral Het Roer Om weet veel reacties te ontlokken want wat is die JP onhandig bezig vinden de kijkers.

Het Roer Om

In Het Roer Om zoeken dierenartsen Jan-Pieter en Manon een groter onderkomen. Het stel koopt een oud pand in Duitsland om een B&B te beginnen. Door het lage budget doen ze veel zelf en dat zorgt voor een hoop spannende momenten en nieuwe termen.

De Bevers

Kijkers verheugden zich al langere tijd op het nieuwe seizoen van De Bevers. De heren die vorig jaar in de race waren voor een Televizier-ring, brengen volgens de kijkers weer gezellige televisie in de huiskamers.

Casa Di Beau

Vorig seizoen zaten er best wat onthullingen in Isola Di Beau, het toen nog nieuwe programma van Beau. Olcay  Gulsen vertelde toen openhartig over haar jeugd en Hanna Verboom praatte over haar psychose. Dit seizoen heet het programma Casa Di Beau en de insteek is vergelijkbaar. In de eerste aflevering is het de beurt aan Kees van der Spek en Ellen ten Damme. Al komt volgens de mensen voor de buis de aflevering wat langzaam op gang, toch zijn de reacties positief.

Maar er was meer

Over het nieuwe seizoen van All Stars & Zonen dat aftrapte met twee afleveringen, werd weinig geschreven. Een Huis Vol had daarentegen een stuk meer om over te praten. Vooral het gemis van de families Zeldenrust, Buddenbruck en Jelies wordt weer meermaals benadrukt. Ook over het dopen van de kleine van de familie Blom.

Meer over