De TV van gisteren: Luuk Ikink verliest kijkers

Het populair-wetenschappelijke programma Galileo van Luuk Ikink trekt iedere dag wat minder kijkers. Woensdag keken 268.000 mensen. 

Galileo begon maandag op RTL 5 met 382.000 kijkers, dinsdag waren dat er 311.000. In Galileo vertelt Luuk Ikink allemaal geinige feitjes en er zijn verslaggevers die experimenten ondergaan. Manuel Venderbos begon gisteren bijvoorbeeld aan zijn suikerexperiment waarbij hij 1 kilo per dag van het zoete spul naar binnen werkte. 

Als Je Me Echt Zou Kennen

Het best bekeken programma van de woensdag was Tussen Kunst & Kitsch met 1,8 miljoen kijkers, de tweede flevering van het Angela Schijf-programma Als Je Me Echt Zou Kennen deed het ietsjes beter dan vorige week met 813.000 kijkers. De show begon vorige week met een magere 741.000 mensen. Deze week was het de beurt aan bejaarden om te vertellen over hun ellende en aan de tweets te zien zat iedereen thuis te huilen. 

RTL Late Night

Peter R. de Vries had een moeilijke avond, vanwege het gevonden hoofd in Amsterdam moest hij kiezen tussen twee van zijn favoriete programma's, Pauw en RTL Late Night. De Vries zat uiteindelijk bij Late Night. Tot grote schrik van de Pauw-kijkers. 

Reageren