Kijkcijfers woensdag 17 april 2019

De TV van gisteren: M trekt voor het eerst meer dan 1 miljoen kijkers

18 april 2019 08:19 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Robin de Puy
Het gaat goed met M, de talkshow met Margriet van der Linden en vervanger van De wereld draait door, trok voor het eerst meer dan 1 miljoen kijkers.

Vorig jaar waren er nog ernstige twijfels of M het nog een jaar zou volhouden. De kijkcijfers waren niet best en Van der Linden kreeg veel commentaar. Maar dit jaar is alles anders. Margriet had woensdag als opvallendste gast een fruitariër, een dame die al acht jaar lang alleen maar fruit at omdat ze groente niet wilde vermoorden.

Manchester City - Tottenham Hotspur

Nu Ajax de halve finale van de Champions League heeft bereikt, is de Europese competitie weer populairder dan ooit. De kwartfinale Manchester City - Tottenham Hotspur trok woensdag 1,7 miljoen kijkers op Veronica. De voetbalkijkers werden niet teleurgesteld; na 11 minuten stond het al 2-2 en ook de rest van de wedstrijd was een groot spektakel. Toen het stof was opgetrokken bleek dat Tottenham Hotspur de volgende tegenstander van Ajax wordt.

Frank Visser doet uitspraak

Ook de voor- en nabeschouwing van het voetbal werd goed bekeken met bijna 1 miljoen mensen. DNA Onbekend trok 1,1 miljoen kijkers en Van onschatbare waarde ging ook over de 1 miljoen heen. Mr. Frank Visser doet uitspraak was op SBS goed voor 774.000 kijkers. De ruzie ging deze week over een ijzeren hek voor het huis van de buurman waardoor Evert zijn auto niet meer voor zijn huis kon plaatsen. En daarna ging het er pittig aan toe.

Meer over