Kijkcijfers 21 januari 2024

De TV van gisteren: Kijkers genieten van spannende finale Maestro

22 januari 2024 08:44 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Gisteravond stond de grote finale van Maestro op het programma en de ruim 1,8 miljoen kijkers genoten van de prachtige aflevering.

Maar wie ging er vandoor met de Gouden baton?

Maestro

Chris Zegers en Frédérique Spigt stonden tegenover elkaar in de finale van Maestro. Het beloofde erg spannend te worden want de twee waren erg gewaagd aan elkaar. Het programma kreeg vooral in het begin nogal wat kritiek vanwege de, volgens kijkers, onterechte scores. Maar de finale maakte alles goed. Chris had al een kleine voorsprong maar toen bleek dat hij maar liefst 72 procent van de stemmen van het publiek had gekregen, mocht hij zich de grote winnaar noemen van dit seizoen.

The Floor

Voor Frits Sissing was het weer een mooie avond, want ruim 1,1 miljoen kijkers bleven hangen op NPO1 waar Tussen Kunst en Kitsch te zien was. RTL4 delfde een beetje het onderspit. The Floor was goed voor 830.000 kijkers en daarna bleven er nog 745.000 kijkers hangen bij Beste Kijkers.

No Way Back

Wie weer zin had in survivallen in de prachtige Noorse natuur was bij SBS6 aan het goede adres. Jan Versteegh heeft met No Way Back een klein succes in handen, want de nieuwste aflevering was goed voor 569.000 kijkers. Na een aantal dagen survivallen beginnen de pijntjes nu al te komen bij sommige kandidaten. Alberto Stegeman daarentegen zal wat teleurgesteld zijn, want Stegeman op de bres wist maar 395.000 kijkers te boeien.

De kijkcijfers uit dit artikel komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over