De TV van gisteren: Maestro scoort boven de 2 miljoen

13 november 2017 10:06 | kijkcijfers | Door Televizier

© AVROTROS, Daniel J. Ashes

Maestro wordt steeds populairder. De dirigeershow van Avrotros ging zondag voor het eerst in haar geschiedenis over de 2 miljoen kijkers.

Om precies te zijn trok Maestro 2.043.000 kijkers en daarmee was het programma na het Journaal van 20.00 uur de best bekeken show van de hele zondag. Die 2 miljoen kijkers zagen hoe Maartje van de Wetering drie tienen scoorde en hoe Remy Bonjasky de aftocht sloeg met zijn baton.

Remy vergat bij Love story de strijkers een seintje te geven zodat de hele melodie ontbrak. En dat werd hem fataal.

Maestro verklapte ook dat een BN'er bijbeunt in het orkest.

Ik vertrek

Na Maestro werd ook Ik vertrek goed bekeken met 1.75 miljoen liefhebbers. In de aflevering vertrokken Girbe en Ronald naar Tenerife om daar de eettent Happas over te nemen waar je lekker Hollandse frikandellen en kroketten kunt eten. Maar al na 8 maanden wilde Ronald weer naar huis omdat hij Nederland miste en heel hard moest werken. Ronald en Girbe zagen er diepongelukkig uit.

Ronald en Girbe hadden weinig ervaring in de horeca en dat was te zien.

Maar in de update van Avrotros staat te lezen dat het nu best goed gaat met Happas en Ronald. De heren zijn in ieder geval nog steeds op Tenerife.

Zondag met Lubach

Ziggo Sport deed weer goede zaken met Max Verstappen. De F1-race vanuit Brazilië trok bijna 1,2 miljoen kijkers, ook de Wereldbeker schaatsen deed het goed, met als hoogtepunt de 3 kilometer van de dames die 888.000 kijkers trok. Zondag met Lubach kwam tot 849.000 kijkers en had een aardige suggestie voor Facebook.

Meer over