De TV van gisteren: Maestro stijgt door naar bijna 2 miljoen

6 november 2017 08:06 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Vorige week begon Maestro met 1,5 miljoen kijkers, maar toen had het concurrentie van Max Verstappen. Deze week steeg de dirigeershow door naar 1,97 miljoen kijkers.

In de tweede aflevering van Maestro was te zien dat de meeste kandidaten flinke progressie hadden gemaakte ten opzichte van vorige week. En dat was leuk om te zien voor de mensen thuis.

In de tweede aflevering vloog Patricia Paay uit de wedstrijd, ze haalde het laagste puntentotaal.

Er zijn ook nog kijkers die een van de kandidaten maar niet herkennen.

Maartje is dus Maartje van de Wetering, actrice uit Flikken Rotterdam.

Zondag met Lubach

Arjen Lubach was na twee weken afwezigheid terug met Zondag met Lubach. Die afwezigheid deerde hem niet al te zeer in de kijkcijfers, Arjen trok 852.000 kijkers. En hij was meteen weer goed op dreef. Het programma pakte Sybrand Buma en Alexander Pechtold aan die totaal anders tegen het raadgevend referendum aankijken afhankelijk of ze in de regering zitten of niet. Ook de uitbreiding van vliegveld Lelystad kreeg veel aandacht.

De uitzending eindigde met iemand in een piemelpak.

Loch Ness

Andere programma's die het goed deden op de zondagavond waren Ik vertrek met 1,8 miljoen kijkers, All you need is love op RTL 4 trok 1,4 miljoen en de nieuwe spannende Schotse serie Loch Ness op RTL 4 begon met 790.000 kijkers.

Meer over