Kijkcijfers zondag 27 oktober

De TV van gisteren: Maestro verslaat Expeditie Robinson op overvolle zondag

28 oktober 2019 08:30 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Maestro maakte zondag na heel lang weer zijn intrede en sloeg meteen genadeloos toe op de toch al veel te drukke zondag. De dirigeershow met bekende Nederlanders trok 1,7 miljoen kijkers. Net iets meer dan de zondagkampioen tot nu toe, Expeditie Robinson
Maestro heeft dit jaar een leuk deelnemersveld met o.a. Ria Bremer, Monic Hendrickx en de onnavolgbare Stefano Keizers. 

Een tegen 100

Expeditie Robinson leverde op deze drukke zondag wat kijkers in en kwam uit op 1,5 miljoen kijkers, de klassieker Ajax - Feyenoord was 's middags live te zien voor iedereen op Fox en trok 1,4 miljoen kijkers. De Formule I van Mexico werd om 8 uur s' avonds verreden en was goed voor 1,2 miljoen. Caroline Tensen is op RTL 4 terug met Een tegen 100, zij kwam net over de 1 miljoen kijkers met een dramatische aflevering.  

Het mooiste liedje verloor

Ook Zondag met Lubach kwam nog boven de 1 miljoen kijkers uit, de TV Show op NPO 1 zat daar net onder met 943.000. Het is onbegrijpelijk dat alle zenderbazen hun topprogramma's op zondag zetten, er was gewoonweg niet genoeg tijd om alles te zien. En daarom waren er ook een paar kinderen van de rekening. Met de series op NPO 3 ging het deze week dramatisch. Stanley H. had nog maar 390.000 kijkers, het vorige week zo hoopvol begonnen Harkum trok er deze week 327.000. Dat is voor beiden de helft van vorige week. En Het mooiste liedje trok deze week slechts 450.000 belangstellenden terwijl er wel wat te genieten was. 

Meer over