De TV van gisteren: Maestro weer populairder dan All You Need is Love

27 november 2017 08:06 | kijkcijfers | Door Televizier

© AVROTROS, Daniel J. Ashes

De klassieke muziek won het deze week wederom van de liefde. Maestro trok op een haar na 2 miljoen kijkers, terwijl All you need is love bleef steken op 500.000 kijkers minder.

Voor Maestro zijn dat ruwweg dezelfde cijfers als de rest van het seizoen. Het dirigeerprogramma is dit seizoen mateloos populair. Deze week moesten de vier overgebleven dirigenten niet alleen het orkest maar ook operazangers- en zangeressen dirigeren. En die vielen in de smaak.

Natuurlijk is er altijd 1 partypooper onder de kijkers.

Ik vertrek

Na Maestro deed ook Ik vertrek het heel erg goed met 1.75 miljoen kijkers. In deze aflevering kregen we te zien hoe het ging met Marieanne en Joëlle die naar Italië vertrokken om een bed & breakfast te beginnen. Dat was dus geeïndigd met ruzie. Marieanne zat intussen weer in Alkmaar, maar Joëlle was intussen lekker ingeburgerd. En perfectionistisch.

Zondag met Lubach

De laatste aflevering van Zondag met Lubach van dit seizoen ging grotendeels over de Zwarte Pieten-discussie. Een discussie waar we nog lang niet van lijken verlost. Arjen Lubach trok een hele respectabele 829.000 kijkers die natuurlijk tot op het bot verdeeld waren. Uit het item bleek ook dat Doutzen Kroes de aanstichter is van de hele discussie. Zij was reeds in 2009 klaar met Zwarte Piet.

Meer over