Kijkcijfers van maandag 22 april 2018

De TV van gisteren: Magere 205.000 kijkers voor nieuwe show John van den Heuvel

In Online misbruik aangepakt op RTL 5 pakten John van den Heuvel en Nicolette Kluijver de man aan die YouTuber Laura Ponticorvo hadden gehackt. Maar weinig mensen hadden interesse.
Slechts 205.000 kijkers zagen hoe het nare heerschap in Online misbruik aangepakt werd geconfronteerd voor het online gooien van blootfoto's en filmpjes van Laura. Deze Mitchell had 30.000 beelden van verschillende vrouwen dus het is fijn dat hij gepakt is.

Al zijn er altijd mensen die het toch een beetje de eigen schuld van die vrouwen vinden.

Levenslang met dwang

Ook nieuw op RTL 5 was Levenslang met dwang over jongeren met een dwangstoornis. De nieuwe presentator Dennis Weening ging met ze naar Thailand om daar therapie te volgen. Ook Levenslang scoorde bedroevend weinig kijkers: 235.000.

Mr. Frank Visser rijdt visite

Waar de mensen deze maandagavond dan wel naar keken? Naar Radar natuurlijk dat 1,5 miljoen mensen bij elkaar wist te krijgen. Naar Spoorloos keken 1,4 mensen en Tijd voor MAX was goed voor 781.000 kijkers. Mr. Frank Visser rijdt visite trok 688.000 geïnteresseerden. Opvallende deze aflevering was dat er een onverstaanbaar dialect gesproken.

Meer over:

Reageren