De TV van gisteren: Married at First Sight in de lift

8 maart 2017 08:26 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het gaat de goede kant op met Married at first sight. Het trouwprogramma van Peter van der Vorst trok in de tweede week 1,1 miljoen kijkers naar RTL 4.

Vorige week begon Married at first sight nog onder het miljoen. Maar deze week was het dan ook een stuk spannender. Er daadwerkelijk getrouwd tussen twee mensen die elkaar nooit eerder hadden ontmoet. Nikolai en Chantal zeiden 'ja' tegen elkaar en de mensen thuis hebben voorlopig goede hoop voor het nieuwbakken stel.

Er was ook meteen een cliffhanger voor volgende week, want het leek er verdacht veel op dat Paul koudwatervrees krijgt en niet gaat trouwen met de lieve Ellen.

De slechtste chauffeur

De wereld draait door was (na het Journaal) het best bekeken programma van de avond met 1,4 miljoen, gevolgd door GTST met bijna 1,4 miljoen. De rijdende rechter trok 1,3 miljoen kijkers. In de lagere regionen is het opvallend dat serie Lethal weapon (545.000) op SBS 6 meer kijkers trok dan De slechtste chauffeur van Nederland (538.000) van RTL 5.

Pauw en Jinek

Pauw en Jinek (1,1 miljoen) hadden een rustige uitzending, met bijvoorbeeld staatssecretaris Klaas Dijkhoff, maar het was de vrouw achter Klaas die alle aandacht naar zich toe trok.

Meer over