Kijkcijfers woensdag 17 januari 2024

De TV van gisteren: Sarath loopt iets te hard van stapel voor Malou in Married at First Sight

18 januari 2024 08:50 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© RTL

Als het aan Sarath ligt is hij de perfecte match met Malou in Married at First Sight. In eerste instantie lijkt het diner en het feest ook een groot succes te zijn, totdat Malou bij aankomst in het hotel even een momentje voor zichzelf wil.

Komt dat nog goed?

Married at First Sight

Na het huwelijk van Malou en Sarath, blijkt Sarath al helemaal hoteldebotel van zijn vrouw te zijn. Van zijn kant een perfecte match, maar het benauwd Malou iets te veel en vraagt wat tijd voor zichzelf. Ook de kusjes die hij geeft, zijn er iets teveel. Daarnaast zien de 780.000 kijkers van Married at First Sight hoe Jeppe en Jantine elkaar het ja-woord geven en daar lijkt de vonk direct over te slaan.

Meer Dan Verwacht

Waar de stelletjes in Married at First Sight zich nog geen zorgen om hoeven te maken zijn kinderen. De gezinnen in Meer Dan Verwacht zitten namelijk in een hele andere fase. Aandacht voor elkaar staat daar even op een laag pitje en de aandacht moet vooral verdeeld worden over een drieling.  De 742.000 kijkers kregen weer verschillende avonturen voor hun kiezen en keken vol verbazing maar vooral respect naar de gezinnen. Vooral toen moeder Caro bekendmaakte al een tweeling te hebben uit een vorige relatie.

DNA Onbekend

Vandaag Inside scoorde weer iets beter dan dinsdag want gisteravond keken er ruim een miljoen kijkers naar de talkshow. Big Brother verloor juist weer wat kijkers en kwam uit op 302.000 kijkers, terwijl De Bondgenoten goed was voor 339.000 kijkers. DNA Onbekend zit weer wat in de lift na de seizoensstart vorige week. 757.000 kijkers zagen hoe Monique op zoek ging naar haar echte vader. Ze dacht al die tijd dat ze een Italiaanse vader had, maar in haar tienerjaren vertelt haar moeder dat ze toch een Nederlandse vader heeft. Ze wil nu een keer duidelijkheid, maar dat ging nog niet zo makkelijk.

De kijkcijfers uit dit artikel komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over