Kijkcijfers woensdag 1 mei 2019

De TV van gisteren: Mars Tegen Venus met Gordon scoort abominabel

Het panelprogramma Mars tegen Venus met Gordon en panelleden Jan Versteegh en Leonie ter Braak trok woensdag 178.000 kijkers op SBS 6. Dat is bijzonder weinig.
Op 21 maart begon Mars tegen Venus ook al vrij beroerd. Toen keken 233.000 mensen naar de show waarin het erom draait wie de andere sekse het beste kent. Maar blijkbaar interesseert dat niet veel mensen. De enige tweet die over het programma werd gestuurd was deze.

DNA Onbekend

Wel goed scoorde de halve finale Champions League-wedstrijd tussen Barcelona en Liverpool die overtuigend werd gewonnen door Messi en co. 1,8 miljoen mensen zagen de Argentijn tweemaal scoren. DNA Onbekend werd door 1,2 miljoen kijkers gezien. Daarin was te zien dat de 25-jarige Sandra op zoek ging naar haar vader. Er waren drie mogelijke kandidaten maar die bleken het na de test toch niet te zijn.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Van onschatbare waarde deed het aardig met 945.000 kijkers, Love is in the air op RTL 4 was goed voor 690.000, SBS 6 deed het iets minder op primetime met Mr. Frank Visser doet uitspraak. Hij kwam niet verder dan 627.000 kijkers. De rechter ging deze aflevering naar Soest waar hij zich moest uitspreken over de slecht gezette ramen en kozijnen van Angelique. Zij had het aan de stok had met aannemer Terrence. 

Meer over:

Reageren