Kijkcijfers dinsdag 5 oktober 2021

De TV van gisteren: Massa Is Kassa sluit af met plek in top tien

6 oktober 2021 08:20 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Talpa
Dinsdag was de laatste aflevering van het vierde seizoen van Massa is kassa te zien op SBS6. De familie Gillis en hun avonturen staan met hun 746.000 kijkers nog net in de top tien.

Televisiekijkend Nederland raakte niet uitgepraat over Massa is kassa. Vooral de manier waarop de miljonairsfamilie op de kleintjes let is voer voor Twitter. Onder andere het schminken en het niet betalen van een zanger zorgt ervoor dat de Gillisjes behoorlijke kritiek krijgen. Anderen noemen het een poppenkast en na het zien van de beelden dinsdagavond is dat niet meer dan terecht.

 
 
 
View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Bekijk hier een fragmentje uit Massa Is Kassa

De rijdende rechter

DNA Onbekend met Dionne Stax was ook weer behoorlijk in trek op dinsdag. Met 1.251.000 kijkers wist het AVROTROS-programma vrijwel iedereen achter zich te houden. Alleen de traditioneel beter bekeken journaals waren nog even buiten bereik voor Dionne en haar team. Het nieuwe seizoen van De rijdende rechter ging van start met 1.041.000 kijkers.

Emma Wortelboer

Het nieuwe programma Dat snap je als je ouder bent, uit de koker van Emma Wortelboer, ging dinsdagavond van start op NPO3. 252.000 mensen keken naar de bemiddelingspraktijken van de presentatrice. Daarmee wist ze geen plekje in de top 25 van Stichting KijkOnderzoek te bemachtigen.

Meer over