Kijkcijfers donderdag 23 mei 2019

De TV van gisteren: Matige score voor Van der Vorst Ziet Sterren

24 mei 2019 08:58 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP
Het laatste seizoen van Van der Vorst ziet sterren kan tot nu toe geen potten breken. Donderdag scoorde Peter 645.000 kijkers voor zijn zender RTL 4.
Van der Vorst ziet sterren stopt omdat presentator Peter van der Vorst nu de baas is bij RTL en dus is dit zestiende seizoen het laatste. Maar waar Peter in betere tijden makkelijk door de miljoengrens ging, is daar deze reeks geen sprake van. Donderdag ging hij op bezoek bij de familie Bauer en Famke Louise. De meningen over Famke waren verdeeld.

Bij Frans was er geen sprake van tweespalt bij de kijkers. 

Pauw

Donderdag werd er gestemd voor de Europese verkiezingen, het bijbehorende verkiezingsprogramma op NPO 1 trok 760.000 kijkers. Pauw had er 908.000 en was daarmee na het Journaal van acht uur het best bekeken programma van de avond.

Beste kijkers

Veel televisie werd er dus niet gekeken deze donderdag met The world's best op SBS 6 als absoluut dieptepunt. Naar de talentenjacht met James Corden keken slechts 187.000 mensen. Daarbij vergeleken zijn de 554.000 mensen die tijd vrijmaakten voor Beste kijkers op RTL 4 een heleboel. Al was het voor veel kijkers van Beste kijkers een beetje afzien deze aflevering.

Meer over